Ismerd meg városod!
Várostörténeti séta Szemerján

Felhívjuk az érdeklődők figyelmét arra, hogy a péntek, június 3-ra meghírdetett várostörténeti sétára beteltek a helyek. A rendezvény iránt tanúsított nagy érdeklődés következtében Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatala az 550 éve város Sepsiszentgyörgy rendezvénysorozat keretében megismétli a várostörténeti sétát  2011. június 8-án, szerdán, 16 órától, Szemerja városrészen, Kisgyörgy Zoltán vezetésével.
A kezdeményezés célja megismertetni a városlakókkal azon helyszíneket, amelyek a város történelmét őrzik, és amelyek mellett a mindennapokban elhaladnak. Az indulás helyszíne a Büdöskút, ahová a Székely Nemzeti Múzeum elől, 15:45-kor induló autóbusz szállítja az résztvevőket. A túra megállóit a városrész nevezetes helyei és épületei képezik. A szervezők  érdeklődő személyek és csoportok jelentkezését várják a 0267 312 000-ás telefonszámon, az info550@sepsi.ro e-mail címen, valamint a Polgármesteri Hivatal Városimázs Irodájában a Petőfi Sándor utca 6. szám alatt. A részvétel ingyenes, a helyek száma korlátozott.


<< vissza
Képgaléria:
Várostörténeti séta Szemerján az 550 éve város Sepsiszentgyörgy rendezvénysorozat keretében - Sepsiszentgyörgy, 2011. június 3. - fotó, Henning János